Ο χώρος

Σε μια όμορφη γειτονιά, απέναντι από το πάρκο στο Γουδή, κοντά στο θέατρο Badminton, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο όμορφο και δημιουργικό για τα παιδιά, προσφέροντας παράλληλα λίγες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας για τους γονείς. Στόχος μας κατά τη δημιουργία του χώρου ήταν ο συνδυασμός της διασκέδασης με τη δημιουργική απασχόληση με έμπειρες παιδαγωγούς που δεν επιβλέπουν απλώς το παιδί, αλλά παίζουν μαζί του και προσπαθούν να περάσει δημιουργικά την ώρα του.

Συνολικά, ο χώρος καλύπτει 240 τ.μ. και είναι ειδικά διαμορφωμένος για πολύ παιχνίδι. Έχει φτιαχτεί με πολύ κέφι και μεράκι και είναι διακοσμημένος με πολλά χειροποίητα αντικείμενα που δημιουργούν ατμόσφαιρα παιδικού δωματίου.

 

Ο χώρος του παιχνιδιού

Διαβάστε παρακάτω την αναλυτική παρουσίαση των δραστηριοτήτων του παιδότοπου:

Baby Park: χώρος για τους πολύ μικρούς φίλους μας, από 9 μηνών έως 3 ετών, που περιλαμβάνει διάφορα παιχνίδια, τσουλήθρα, σπιτάκι και πισινόμπαλα...

Τριώροφη κατασκευή με πολλές δραστηριότητες για εκτόνωση και ξέφρενο παιχνίδι!!!

Φουσκωτό για τούμπες όλο τρέλα...

Μπασκέτες για πολλά καλάθια!

Χώρος κατάλληλα διαμορφωμένος με γωνιές για δημιουργική απασχόληση. Σε αυτόν τα παιδιά μπορούν να ζωγραφίσουν στον πίνακα ζωγραφικής, να κάνουν κατασκευές, να διαβάσουν το αγαπημένο τους παραμύθι στο χώρο της βιβλιοθήκης, να "μαγειρέψουν" στην κουζίνα, να παίξουν με lego και πολλά άλλα...

 

Φυσικά, η Παιχνιδοχώρα δεν ξεχνά τη μαμά και τον μπαμπά. Για αυτόν το λόγο δημιουργήθηκε ο χώρος του καφέ που προσφέρει στιγμές χαλάρωσης. Σε αυτόν, ο γονιός μπορεί να απολαύσει τον καφέ του ή το αγαπημένο του αναψυκτικό ή σνακ, να ακούσει μουσική, να διαβάσει το βιβλίο του, να ξεφυλλίσει περιοδικά ή και να σερφάρει στο Internet μέσω της δωρεάν σύνδεσης Wi-Fi.

Σε όλους τους χώρους έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στο κομμάτι της υγιεινής αλλά και της διακόσμησης.