Οι εκδηλώσεις στην Παιχνιδοχώρα !

Πάρτι

Στο κομμάτι του πάρτι δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση. Θέλουμε να κάνουμε το παιδί που γιορτάζει να νιώσει υπέροχα και να αισθανθεί μοναδικά εκείνη την ημέρα, μιας και έχει την τιμητική του.

Υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα για τα πάρτι που στολίζεται ανάλογα με το θεματικό της επιλογής του παιδιού. Σε αυτά περιλαμβάνονται ενδεικτικά θεματικά με πριγκίπισσες, νεράιδες, ιππότες, πειρατές, Hello Kitty, Mickey και Minnie, Μπομπ Σφουγγαράκης κ.ά.

Κατά τη διάρκεια του πάρτι τα παιδιά παίζουν με τις παιδαγωγούς διάφορα παιχνίδια, τα οποία προσαρμόζονται με βάση την ηλικία τους. Στη συνέχεια, γίνονται διάφορα happenings για την κοπή της τούρτας και μετά το φαγητό, αρχίζει ο χορός.

Και για όσους ανησυχούν για το οικονομικό, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Δραστηριότητες - Εκδηλώσεις

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά και σε διάφορες εορτές, η Παιχνιδοχώρα διοργανώνει δραστηριότητες και εκδηλώσεις, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο ποικιλία στη διασκέδαση του παιδιού. Από αυτές ξεχωρίζουν η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή και η δημιουργία ημερολογίων, η σχεδίαση μασκών τις Απόκριες, η δημιουργία χαρταετών την Καθαρά Δευτέρα, η κατασκευή σημαιών την 25η Μαρτίου και η δημιουργία λαμπάδων το Πάσχα.

Πέρα από αυτά, η Παιχνιδοχώρα διοργανώνει και άλλες δραστηριότητες, όπως:

Ζωγραφική
Θεατρικό παιχνίδι
Μουσικοκινητική
Θεατρικές παραστάσεις